OKTOBER, jesenski ples

Oktober je mesec, ko se pri nas veliko pleše. Držimo pesti, da zdržimo tudi tokrat.

3. 10. 2020 – La Milonguita Ljubljana – tradicionalna mesečna milonga

Plesni studio Moj korak, Vilharjeva 3, Ljubljana
Kdaj : Sobota, 3. oktober 2020, od 20.00 – 24.00
Tango DJ: Alenka Dermol

Na milongi bomo poskrbeli za varnost nas vseh in jo bomo zato prilagodili vsem trenutnim predpisom. Zaradi prostorskih omejitev lahko na milongo sprejmemo največ 15 parov, zato je obvezna predhodna prijava, ki je možna izključno v parih. Prijavite se lahko na naslednjem naslovu: http://mfdps.1ka.si/a/848

Seveda vas tudi prosimo, da se dogodka udeležite le, če ste zdravi, se dobro počutite in ste brez vidnih znakov okužbe. Poskrbeli bomo za zadostno razdaljo med mizami, za dovolj razkužil za roke in za prezračevanje prostora. Maske na plesišču niso potrebne, v skupnih prostorih pa so zaželjene.

Odlična tradicionalna glasba s tandami in kortinami, enako kot na najboljših milongah v Buenos Airesu.

Vstopnina 10 EUR. Brezplačno parkiranje je na voljo na parkirišču nasproti stavbe.

Pridite, lepo nam bo!

Organizacija: Tango DJ Alenka +
Društvo za razvoj gibalne kulture Moj Korak

4. 10. 2020 – Tango praktika ZVEZDICA

Še vedno z vami TANGO praktika Zvezdica. Vsako nedeljo znova. Zaradi trenutnih razmer sicer pod posebnimi pogoji: vadimo le v parih, vnaprej prijavljenih, brez menjav!! Držimo razdaljo 1.5 – 2 m in pazimo predvsem na razdaljo med pogovorom. Vsak par ima določeno mizo v primerni razdalji do sosednje. V garderobi in sanitarnih prostorih je maska obvezna, prav tako vse do prihoda v dvorano.

Prosimo, da pridete 10 minut pred začetkom, da lahko omogočimo vstop v garderobo vsakemu posamezniku. Pijačo prinesite s seboj.

Bodimo odgovorni in ostanimo zdravi!

Vstopnina 5€.

Datumi: 4.10., 11.10., 18.10., 25.10.

5. 10. 2020 – DNI teden s Caroline in Raulom

Dragi plesalci tanga!

Pravzaprav je letos posebno leto. Posebno tudi za nas, plesalce tanga. Imamo priložnost, veliko priložnost, ki je v resnici največja dragocenost, ki nam je, posebej v tem času, dana. DNI je ponovno v Ljubljani. Tokrat bosta z nami Caroline Mathias in Raúl Palladino, ki nam bosta pričarala nepozabne izkušnje.

Mesta so omejena, zato pohitite s prijavami: https://www.dni-tango.si/

Zagotavljamo vam, da vas čaka prava čarovnija. Vabljeni!

8. 10. 2020 – Različnost v jogi

Z veseljem sporočamo, da »Različnost v jogi« odpira novo sezono. Srečevali se bomo tedensko ob četrtkih od 16:30 do 17:45 ( 75 minut ).
Tedenska srečanja »Različnost v jogi« vodi Barbara Šamperl. Učiteljica joge, ki se pri svojem delu najpogosteje upira na tri »stile« joge – Hatha, Raja in Iyengar joga. Omenjeni stili so tudi temelj njene osebne prakse.
Kot učiteljica z gibalno oviranostjo Barbara ure oblikuje tako, da so dostopne in primerne čim širšemu krogu ljudi. Tudi gibalno oviranim, ki običajno zaradi arhitektonskih ali drugih preprek težje pridejo v stik z jogo.

Več si lahko preberete na https://www.facebook.com/planbe.si .