SEPTEMBER, nov plesni začetek

Dobrodošli v novem plesnem letu. Urnik je že znan, za kaj več nas lahko pokličete ali pa obiščete.

5. 9. 2020 LA MILONGUITA LJUBLJANA – tradicionalna mesečna milonga

Plesni studio Moj korak, Vilharjeva 3, Ljubljana
Kdaj : Sobota, 5. september 2020, od 20.00 – 24.00
Tango DJ: Alenka Dermol

Po poletnih počitnicah se spet vidimo na naši prijazni milongi, ki vas vse že zelo, zelo pogreša! Na milongi bomo poskrbeli za varnost nas vseh in jo bomo zato prilagodili vsem trenutnim predpisom. Zaradi prostorskih omejitev lahko na milongo sprejmemo največ 15 parov, zato je obvezna predhodna prijava, ki je možna izključno v parih. Prijavite se lahko na naslednjem naslovu: http://mfdps.1ka.si/a/848

Seveda vas tudi prosimo, da se dogodka udeležite le, če ste zdravi, se dobro počutite in ste brez vidnih znakov okužbe. Poskrbeli bomo za zadostno razdaljo med mizami, za dovolj razkužil za roke in za prezračevanje prostora. Maske na plesišču niso potrebne, v skupnih prostorih pa so zaželjene. Odlična tradicionalna glasba s tandami in kortinami, enako kot na najboljših milongah v Buenos Airesu.

Vstopnina 10 EUR. Brezplačno parkiranje je na voljo na parkirišču nasproti stavbe.

Pridite, lepo nam bo!

Organizacija: Tango DJ Alenka +
Društvo za razvoj gibalne kulture Moj Korak

6. 9. 2020 – TANGO PRAKTIKA ZVEZDICA – vsako nedeljo

Tudi v novem plesnem letu nas bo ob nedeljah zvesto čakala DJ KA in tango praktika Zvezdica. Zaradi bolj strogih priporočil NIJZ https://www.nijz.si/…/preprecevanje-okuzbe-z-virusom… vadimo tango na praktiki Zvezdica še vedno le v parih, vnaprej prijavljenih, brez menjav!! Držimo razdaljo 1.5 – 2 m in pazimo predvsem na razdaljo med pogovorom. Prosimo, da pridete 10 minut pred začetkom, da vas lahko spustimo v garderobo enega za drugim. Prinesite pijačo s seboj.

Bodimo odgovorni še naprej, ker edino tako bomo lahko še plesali. In ostanimo zdravi!

Datumi: 6.9., 13.9., 20.9., 27.9.

27. 9. 2020 – TANGO PRAKTIKA ZVEZDICA

To nedeljo se je MIDVALONGA Zvezdica hitro napolnila. Z nami bo tokrat nove melodije odkrival DJ iz bavarske Reinhard Nissel, ki je tudi predsednik kluba Tango12 Regensburg. Ob 20h pa DJ tandem DJ Katja in DJ Mateja na NUEVO praktiki.

Seveda še vedno veljajo ukrepi in priporočila za preprečevanje okužbe z virusom covid. Druga skupina naj obvezno počaka zunaj na dvorišču, da prva odide in da je vmes čas za prezračevanje in razkuževanje. Hvala, ker tako odgovorno sodelujete.

NAPOVEDUJEMO V OKTOBRU:

Veliki dogodek, ki smo ga tako nestrpno čakali in držali pesti, da nam bo uspelo. In nam je: https://www.dni-tango.si/?fbclid=IwAR2gYiQ5QeByyo41S7Axd8P41sSWT9Snk7YStF0LAF0ww2uzK3JlkAXPSZU